Hoe gaaf is het om drone beelden te hebben van jullie bruiloft? Wij kunnen jullie uit ervaring vertellen: HEEL GAAF! Wij zijn gek op ‘dronen’ en maken héél graag de mooiste luchtshots van jullie prachtige locatie en natuurlijk van jullie zelf, tijdens de fotoshoot. Sterker nog, omdat we het zo gaaf vinden, zitten de dronebeelden standaard in onze twee grootste pakketten! (Natuurlijk kun je de drone ook – voor €99 – extra bij boeken bij ieder ander pakket!)

GEDIPLOMEERD DRONE PILOOT

Om commercieel te mogen vliegen, moet je een drone diploma halen. Je moet dan niet alleen de theorie kennen (van het in kunnen schatten van het weer tot het lezen van een aeronautische kaart), maar ook een praktijkexamen doen. We kunnen jullie met trots vertellen dat Geert zijn examens gehaald heeft en daarmee een gediplomeerd drone piloot is! Dus kom maar op met die gave luchtshots van jullie bruiloft!

WANNEER MAG JE NIET VLIEGEN MET EEN DRONE

Helaas komen er – ondanks dat wij ons diploma hebben gehaald – best veel regels kijken bij het vliegen met een drone. Dat is ook logisch, want het is eigenlijk een soort mini vliegtuig waar je wel veilig mee om moet gaan. Zo mag er bijvoorbeeld niet gevlogen worden boven bebouwing, (spoor)wegen en mensenmenigten of in de buurt van (militaire) luchthavens. Ook kunnen we niet vliegen in het donker, met regen, harde wind of sneeuw.

Waar we wél graag drone opnames van maken? Van jullie gave trouwlocatie en van jullie zelf tijdens de fotoshoot!

BENIEUWD OF WE OP JULLIE TROUWLOCATIE MOGEN DRONEN?

Ben je benieuwd of we op jullie trouwlocatie mogen vliegen? Op deze kaart kun je dat checken! Rood betekent dat er niet gevlogen mag worden en oranje betekent dat wij er wel mogen vliegen (alleen 40 meter hoog in plaats van 50 meter).

Worden jullie al enthousiast? Wij bespreken jullie wensen en de mogelijkheden graag in een voorgesprek!

WILLEN JULLIE GAVE DRONE SHOTS VAN JULLIE BRUILOFT?

CHECK ONZE PAKKETTEN!