the-memory-makers

In 2011 liep onze grootste hobby nogal uit de hand en besloten we van onze passies ons beroep te maken. We schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en begonnen met het maken van bedrijfsfilms. Toen vrienden van ons vroegen of we hun bruiloft wilden filmen, ging er een wereld voor ons open: wat was dat leuk om te doen! Inmiddels zijn we heel wat trouwfilms verder en zijn we eruit: wij hebben het mooiste beroep dat er bestaat! Sinds eind 2013 doen we dit dan ook fulltime! Voorheen onder de naam WWW-producties, maar tegenwoordig maken we trouwfilms onder de naam The Memory Makers.Geert

Geert

Videograaf bruiloft & Editor


Marieke

Marieke

Videograaf bruiloft & Editor


Nibbit

Nibbit

Knuffelkont & Vreetzak


Ons team vult elkaar lekker aan. Marieke heeft een zwak voor romantische shots en juicht inwendig als ze een beeld van een lachend (of huilend!) persoon te pakken heeft. Ze zorgt ervoor dat de trouwfilm voldoende details en sfeerbeelden bevat. O en ze kan uren doorzoeken naar het perfécte muziekje voor onder de trouwfilm.

Geert is de technische man van ons twee. Hij is gek op gadgets en sleept telkens ongezien een nieuw camera snufje het huis binnen, zoals onze drone! Geert kijkt dan ook heel streng naar het technische aspect van de trouwfilm: is het licht wel mooi? Loopt die overgang perfect? Pas als alles klopt, komt de trouwfilm door zijn strenge keuring.

En Nibbit? Nibbit is vooral heel goed in knuffelen en eten. Ze komt uit het asiel, maar vindt het gelukkig véél leuker om ons te vermaken in onze pauzemomentjes!

BENIEUWD OF JULLIE TROUWDATUM NOG BESCHIKBAAR IS?

CHECK ONZE BESCHIKBAARHEID!