Kirsten&Sebastiaan“Marieke en Geert hebben op onze bruiloft gefilmd, van ‘s ochtends vroeg tijdens de voorbereidingen tot en met de borrel. Dat doen ze door middel van een bescheiden aanwezigheid, zodat wij zelf en onze gasten zo min mogelijk last hebben van de aanwezigheid van de camera’s. Ook vooraf, tijdens en na de bruiloft is de communicatie vlekkeloos. Heel duidelijk en ze denken heel goed met je mee. Het eindresultaat is een prachtige video die de emoties van die dag heel goed toont en voor ons altijd een mooie manier is om letterlijk terug te kijken op onze mooie dag. De gelukswensen zijn een aanrader, het is ontzettend leuk om je familie en vrienden op beeld te hebben terwijl zij allemaal op hun eigen manier hun gelukswensen uitspreken.”

Foto: Raisa Zwart
Kirsten & Sebastiaan


trouwfilm-mandy-jeroen“We hadden een pakket met de drone en een same day edit. Wij hebben het prachtige filmpje ondertussen al 50 keer bekeken en nog krijgen we kippenvel! Iedereen was onder de indruk van de ‘Same Day Edit’ en sommige gasten kregen zelfs een traantje in hun ogen. Een geslaagd filmpje dus!! Marieke en Geert zijn onwijs leuke mensen om erbij te hebben op je dag. Professionele cameramensen. We hebben ze amper doorgehad tijdens onze dag en niet geheel onbelangrijk; deze talenten zijn betaalbaar!! Heel blij dat we gebruik van ze hebben kunnen maken en we raden ze dan ook zeker aan!”

Foto: Q-Visuals
Mandy & Jeroen


trouwfilm-grike-michiel“Vanaf het eerste tot het laatste contact zijn wij ontzettend tevreden over The Memory Makers. Twee spontane en gedreven mensen, die professioneel te werk gaan. Tijdens onze zoektocht naar een videograaf schrokken wij af en toe erg van de tarieven. The Memory Makers vragen niet de hoofdprijs, maar leveren goede kwaliteit. Wij waren blij verrast om na 1,5 week al de beelden te ontvangen. De film is een hele mooie samenvatting van de dag geworden en voldoet aan al onze wensen. Top!”


Foto: Underneath the Apple Tree
Grike & Michiel


trouwfilm-sven-joyce“Vandaag ons filmpje gekregen van Geert en Marieke! Ben super blij! Ze waren erg gezellig en hebben hun werk meer dan goed gemaakt! Ik raad ze aan!”

Foto: BellaVie PhotoArt
Sven & Joyce


trouwfilm“Professioneel, betrokken en creatief, dat zijn de woorden die jullie werkwijze en jullie als personen typeren. Vanaf het allereerste moment hebben jullie het vertrouwen gewekt en dachten jullie mee om onze wensen terug te laten komen. Op onze dag waren jullie onzichtbaar op de juiste momenten. Het kan dan ook niet anders dan dat wij met heel veel warmte, geluk en trots naar de trouwfilm en -clip kijken. Jullie creëerden meerwaarde door goed te luisteren naar de wensen van ons als bruidspaar en door professioneel en creatief mee te denken waardoor de film en clip echt onze herbeleving zijn. Bovendien verrasten jullie ons door 1,5 week na onze bruiloft al met een eerste versie te komen! Geert en Marieke, onwijs bedankt voor jullie betrokkenheid, service en het prachtige beeldmateriaal. Dankzij jullie blijft onze speciale dag altijd leven.”
Foto: Rick Mandoeng Fotografie
Mathilda & Reinier


“De film is écht prachtig en hebben we met heel veel plezier meerdere malen bekeken! Heel mooi gedaan! De extra’s van de drone en de beelden vanuit de auto zijn ook een hele leuke toevoeging. Heel bijzonder om zo alles opnieuw te beleven met een traan en een lach.”
Foto: Aldewereld Fotografie
Erik & Marleen


“Hele fijne mensen, vooraf goed gesprek mee gehad waardoor het op de bruiloft zelf heel soepel verliep. Je had soms niet eens door of ze er nog waren! Ik zou hun iedereen willen aanraden!”
Natasja & Maarten


“Wij zitten tranen met tuiten te huilen hier op de bank, prachtig! Wat een ontzettend mooie film hebben jullie in elkaar gezet. Voor ons is de film perfect! Door de film beleven we de dag elke keer opnieuw.”

Eigenlijk heb ik alleen maar lof voor The Memory Makers! Vanaf het moment dat wij boekten tot onze bruiloft is de communicatie heel goed verlopen. Door afstand tussen ons hebben we de gesprekken gevoerd via Skype en dit ging prima. Wij hebben gekozen voor the Memory Makers omdat zij niet de hoofdprijs vroegen, daarnaast konden wij een aantal films zien op de website en dat zag er heel mooi uit. Onze film is ontzettend mooi geworden, iedere dag kijk ik er wel weer even naar. Even weer de dag herbeleven want de dag gaat echt veel te snel voorbij. Op onze mooie fotolocatie heeft Geert ook nog drone opnames gemaakt! Het was een ontzettende leuke dag met Geert en Marieke en we zouden zo weer voor hun kiezen. Daarnaast was de samenwerking met de fotograaf Geertje echt subliem! Bedankt!
Dorien & Jasper


Mariet&Marcel“Wat een geweldige trouwfilm hebben The Memory Makers, Geert en Marieke, voor ons gemaakt! Super! Onze complimenten. Voor de mooie, trendy en professionele film, maar ook voor de manier waarop jullie werken. Jullie luisteren heel nauwkeurig naar de wensen van de klant en verwerken die doeltreffend in de productie. Zonder overleg selecteerden jullie de meest relevante beelden en teksten voor de film. Knap werk! Echte Memory Makers! De beelden zijn mooi, de muziekkeus heel passend en de montage is fris en verrassend met professionele voice-overs. Jullie maakten mooie en indrukwekkende beelden m.b.v. jullie twee camera’s, een mobiele camera in de auto en een drone. Daarnaast is jullie manier van samenwerken heel pragmatisch, vriendelijk en snel. Van harte aanbevolen!!”
Mariët & Marcel


charlottenick“Onze trouwfilm en trouwclip zijn super geworden! Twee ontzettend lieve videografen die helemaal opgaan in de dag. Alles wat we er graag in of uit wilde hebben, kon zo aangepast worden en we kregen de trouwfilm en trouwclip al snel na onze grote dag te zien. We kunnen niet wachten om de trouwclip aan iedereen te laten zien! Marieke en Geert jullie zijn top!”
Charlotte & Nick


videograaf-bruiloft“Zo blij met het resultaat! Dank voor deze fantastische clip en de nog mooiere trouwfilm!”
Laura & Mark


stephanestel“Geert en Marieke zijn bij onze trouwdag geweest tot aan het einde van de ceremonie. Deze geweldige dag verdiende een geweldige trouwfilm! Alleen is de trouwfilm niet geweldig, hij is buitengewoon geniaal geweldig episch geworden!

In een kleine tien minuten staan alle highlights van de dag erop. Super leuk om dit aan vrienden en kennissen te laten zien! Vooralsnog gaan we hem zelf nog voor de 2493534e keer kijken. Daar komt nog eens bij dat Geert en Marieke leuke mensen zijn en je merkt amper dat ze er zijn. Ook bij het editen hadden we nog de nodige vragen en die werden bijna meteen doorgevoerd. Niets dan lof voor dit duo!”
Stephan & Estel


sanne-en-martijn-rond“Wow, wat is de trouwtrailer fantastisch geworden!!!! Tot nu toe (na ‘m al 5 keer te hebben gekeken) nog steeds tranen in de ogen bij ’t zien ervan! Wat ontzettend gaaf, zeg, om zo wat beelden terug te zien! We vonden het echt een onvergetelijke dag en zijn zo blij dat we jullie hadden om deze dag zo mooi vast te leggen!”
Sanne & Martijn


Stephan & Miriam“Wauw wat zijn wij enthousiast! Geweldig gedaan! Ontzetten mooi om de trouwfilm terug te zien. We genieten. En helemaal tevreden!”
Stephan & Miriam


Esther & Arjen“Wat was het een geweldige dag en wat hebben jullie het mooi vastgelegd! Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en de kwaliteit en zorg die jullie in de trouwfilm hebben gestoken. De trouwfilm is helemaal top zo! We hebben al met veel trots aan een heleboel mensen laten zien. We zitten dan iedere keer weer helemaal in het moment, echt gaaf! Nogmaals heel erg bedankt voor jullie professionaliteit en geweldige werk!”
Esther & Arjen


Mike & Marleen“Als je opzoek bent naar videografen die alles in dienst zetten voor jou, dan zijn Geert en Marieke de aangewezenen! Wij hadden na onze bruiloft hoogtepunten en dieptepunten (geboorte van ons meisje en het onverwachts overlijden van mijn vader). Dit maakte dat in een klap alle beelden van mijn vader nog veel waardevoller werden. Geert en Marieke waren zo ontzettend lief, dat zelfs toen we bijna een jaar verder waren zij onze trouwfilm aangepast hebben. Wij zijn het ruwe beeldmateriaal doorgegaan en alle voor ons heel waardevolle herinneringen hebben zij hierin verwerkt. Wij hebben er geen woorden voor hoe geweldig dit is. De service die zij geven is gewoonweg onbetaalbaar. Wij zijn hen eeuwig dankbaar. Ook zijn Geert en Marieke ontzettend makkelijk te bereiken, en reageren zij ontzettend snel op e-mails. Voor klant vriendelijkheid een dikke 10! Mocht je twijfelen over een trouwfilm, ga dan absoluut voor Geert en Marieke ze leveren fantastisch werk, zijn blij en doen er alles aan om het voor jou goed te doen!”
Mike & Marleen


Dennis&Janneke“Geert en Marieke deden het echt perfect! Je hebt haast niet door dat ze er zijn, maar ze filmen wel alles. Ze maakten ook een Same Day Edit, echt heeel gaaf! De gasten waren onder de indruk! Ze denken ook goed mee met alles. Heel fijn om ze erbij te hebben op deze bijzondere dag. Geert en Marieke, super bedankt!”
Dennis & Janneke


Frank&Marina“Het was meteen goed: het voelde zeer vertrouwd en de zenuwen vielen van ons af. Omdat jullie in alle rust te werk zijn gegaan. Bescheiden en met veel passie! Wij hebben geen woorden voor deze geweldige trouwfilm! Wat prachtig! Jullie zijn echte vakmensen. We hebben zo genoten van jullie aanwezigheid. Wat waren jullie een fantastisch gezelschap tijdens al die mooie momenten. Lief, charmant en met gevoel voor timing, wauw!”
Frank & Marina


Iris&Bas“We willen jullie bedanken voor de fantastische bijdrage aan onze bruiloft. Wat hebben we enorm veel complimenten gekregen over de Same Day Edit!! En dat terwijl jullie minder tijd hadden om hem te maken dan we hadden gepland. Echt geweldig gedaan!”
Iris & Bas


Gerwin&Laura“Wooooh wat super leuk!!! M’n moeder had al tranen in haar ogen, zo mooi en leuk gedaan!! Bedankt!!”
Laura & Gerwin


Shanon&Maurice“The Memory Makers hebben een geweldige herinnering gemaakt! Het persoonlijke contact gaf ons een heel fijn en warm gevoel. Alles was duidelijk en vragen werden snel beantwoord. Op de dag zelf zagen we hoe Geert zijn best deed om alles zo goed mogelijk in beeld te krijgen. En ook nog een topprijs voor deze service! Wij raden The Memory Makers zeker aan, het zal jullie niet tegenvallen!”
Shanon & Maurice


Lianne&Erik“Super mooie trouwfilm van onze bruiloft ontvangen. Zo leuk om de verschillende momenten van de dag weer terug te kunnen zien. Zeker een aanrader om je bruiloft te laten filmen door The Memory Makers!!!!”
Lianne & Erik


Ruben&Daisy“Een jong stelletje. Zo spontaan en leuk, maar wel professioneel! De trouwfilm is zo mooi om te zien! We moesten allebei weer een traantje wegpinken toen we het zagen.”
Ruben & Daisy


Leon&Sandra“Alle wensen, die we hadden, waren ook mogelijk. Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden en geeft goed weer hoe wij de dag beleefd hebben. We zijn heel blij dat we The Memory Makers als videografen hebben gevonden. Onze mooiste dag heeft een schitterende trouwfilm opgeleverd.”
Leon & Sandra


Stefan&Lisan“We zijn helemaal tevreden en blij met het mooie resultaat van de trouwfilm. Een hele mooie herinnering aan onze dag! Bedankt voor jullie gezellige en professionele manier van werken.”
Stefan & Lisan


JULLIE TROUWDATUM VASTLEGGEN?

Check onze beschikbaarheid!