trouwfilm

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! En nu begint de voorpret: het uitzoeken van ringen, de juiste bruiloftdecoratie en natuurlijk iemand die jullie trouwfilm maakt. Hopelijk kunnen we bij dat laatste jullie helpen!

JULLIE DAG, DUS OOK JULLIE TROUWFILM

Wij willen professionele trouwfilms maken voor een normale prijs. Daarom hebben we al onze pakketten duidelijk op onze website gezet en kunnen jullie altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Willen jullie van tevoren weten hoe we te werk gaan of zijn jullie benieuwd hoe het ook al weer zat met de muziekrechten van een trouwfilm? Het staat allemaal op onze website!

JULLIE TROUWFILM IN HD-KWALITEIT

Wij vinden het enorm belangrijk dat alle beelden in jullie trouwfilm lekker scherp zijn en daarom hebben we de nieuwste camera’s. Daarnaast maken we voor onze trouwfilms ook gebruik van externe geluidsapparatuur, zodat je alle speeches en gelukwensen goed terug kunt luisteren!

EEN NORMALE PRIJS VOOR JULLIE TROUWFILM

Een trouwfilm hoeft niet duur te zijn en daarom beginnen onze pakketen al bij €699. Naast een goede prijs vinden we ook kwaliteit heel belangrijk voor jullie trouwfilm. Daarom hebben we veel verschillende opties om jullie trouwfilm nog spectaculairder te maken. Zo maken we, afhankelijk van jullie pakket en extra opties, gebruik van een GoPro, een drone en is ook een Same Day Edit mogelijk. Eigenlijk is alles mogelijk, behalve een saaie trouwfilm!

Check onze prijzen