“Vanaf het eerste tot het laatste contact zijn wij ontzettend tevreden over The Memory Makers. Twee spontane en gedreven mensen, die professioneel te werk gaan. Tijdens onze zoektocht naar een videograaf schrokken wij af en toe erg van de tarieven. The Memory Makers vragen niet de hoofdprijs, maar leveren goede kwaliteit. Wij waren blij verrast om na 1,5 week al de beelden te ontvangen. De film is een hele mooie samenvatting van de dag geworden en voldoet aan al onze wensen. Top!” (Grike & Michiel)

Als je een bruiloft aanvraag krijgt vanuit Maleisië, dan weet je dat er iets tofs gaat gebeuren. En daar bleken we gelijk in te hebben. Jongens, wat was deze bruiloft leuk! Hij paste echt helemaal in ons straatje.

Grike en Michiel wonen sinds een tijd in Maleisië en aangezien het wat lastig bleek om iedereen daarheen te halen, besloten ze maar ‘gewoon’ in Nederland te trouwen. Nou ja, gewoon, ze organiseerde – vanuit de andere kant van de wereld – een top bruiloft! De dag vond plaats op De Havixhorst, een prachtig landgoed in Meppel (Kijk die drone beelden, nou! Wát een prachtige plek!). Gelukkig was het mooi weer, waardoor de ceremonie buiten in de tuin kon plaatsvinden. En zelfs het diner werd op een mooie plek gehouden: de gasten aten aan lange tafels in de tuin. Prachtig!

Deze dag klopte gewoon helemaal. Het bruidspaar vertelde elkaar lieve geloften, het weer was goed, de locatie was prachtig en de (internationale!) gasten waren leuk. Gewoon helemaal top! Nou ja, kijken jullie maar gewoon zelf!

De mooie foto is gemaakt door Underneath the Apple Tree.