Zijn de prijzen inclusief BTW?
Ja. Wij doen niet aan verborgen kosten. De prijzen die wij noemen zijn incl. 21% BTW.

Zijn de prijzen inclusief reiskosten?
Nee, de reiskosten zitten niet bij de pakketten. 35 km rondom Zevenaar is vrij en daarna vragen wij €0,25 per km.

Wanneer staat de afspraak definitief?
Als je akkoord gaat met onze offerte en algemene voorwaarden onderteken je onze overeenkomst en stuur je deze terug. Na het voldoen van de aanbetaling (25%) staat de afspraak definitief in onze agenda!

Mogen wij nog correcties doorgeven als we de eerste versie van de trouwfilm hebben gezien?
Jazeker! Het wordt júllie trouwfilm dus wij vinden het belangrijk dat jullie helemaal tevreden zijn. Als jullie de eerste versie van de trouwfilm binnen hebben, kunnen jullie aangeven wat jullie eventueel nog anders willen. Wij voeren deze wijzigingen dan door en sturen jullie daarna de definitieve versie op.

Willen jullie mee-eten?
Als het mag, héél graag! We hoeven echt niet bij jullie aan tafel te zitten en een 6 gangen diner is ook iets teveel van het goede, maar een warme (artiesten)maaltijd gaat er zeker in!

Wat als één van jullie ziek wordt?
Als we een beetje ziek zijn, komen we gewoon filmen (paracetamolletje erin en gaan met die banaan!). Maar als het écht niet anders kan, schakelen we een collega in. De precieze afspraken hierover krijgen jullie nog op papier, in de overeenkomst.

Mogen we zelf de muziek voor onder de film kiezen?
Ja en nee. Onder de film die jullie thuis afspelen, kunnen wij alle muziek zetten die je maar wilt. Maar wil je de film ook op YouTube zetten of via Facebook delen, dan zijn we gebonden aan rechtenvrije muziek. Het is een beetje een ingewikkeld verhaal, daarom hebben we er hier meer uitleg over gegeven.

Wij hebben ook nog één of twee fotografen. Lopen jullie elkaar niet in de weg?
Nee, hoor! Wij zijn gewend dat er altijd één of twee fotografen aanwezig zijn op een bruiloft en vinden het belangrijk dat we elkaar niet in de weg staan. Daarom overleggen we op de dag zelf altijd even met de aanwezige fotografen waar we willen gaan staan, vooral tijdens het vastleggen van de ceremonie.

We willen optimaal genieten van het moment. Zijn jullie niet te 'aanwezig'?
Zeker niet. Natuurlijk zullen we bij het ja-woord wat dichterbij gaan staan, maar we doen erg ons best om verder zo onopvallend mogelijk te filmen. En dat schijnt goed te lukken, want onze bruidsparen zeggen regelmatig: ‘We hebben jullie eigenlijk helemaal niet gezien. Waren jullie er wel?’ Gelukkig hebben we bewijsmateriaal op beeld 😉

Maken jullie back-ups?
Zeker weten! Het eerste wat we doen als we thuis komen van jullie bruiloft is vier back-ups maken van alle beelden die we gemaakt hebben: één op de computer, twee op twee externe harde schijven en één op een (verborgen) online harde schijf.