videograaf-bruiloft

Videograaf bruiloft: als wij mensen vertellen over wat we doen, zuchten ze al snel: wat een geweldige baan hebben jullie. Dan kunnen wij alleen maar antwoorden: inderdaad! Want wat is er leuker dan videograaf zijn op een schitterende bruiloft? Iedereen is vrolijk, alles is mooi aangekleed en wij mogen dat gewoon vastleggen! Geloof ons, soms moeten wij onszelf ook even in de armen knijpen!

VIDEOGRAAF BRUILOFT

Onze missie? Een zo persoonlijk mogelijke trouwfilm maken. Want het is júllie dag, dus het wordt ook júllie trouwfilm. Daarom vinden wij het leuk om bijvoorbeeld jullie gasten te interviewen, jullie muziek te gebruiken onder de montage en te horen wat jullie wensen zijn tijdens het voorgesprek. En willen jullie liever geen interviews of gelukwensen? Even goede vrienden! Jullie moeten kiezen wat bij júllie past. Ook bieden we jullie altijd een correctieronde aan na het opsturen van de eerste versie, zodat jullie eventuele wijzigingen nog door kunnen geven.

HD-KWALITEIT MÉT KRAAKHELDER GELUID

Vanzelfsprekend zijn alle beelden in jullie trouwfilm in HD-kwaliteit opgenomen, maar daarnaast vergeten we ook het geluid niet! Wij vinden het belangrijk dat de toespraak van de ambtenaar, de speech van je vader en de gelukwensen van je beste vrienden er kraakhelder op staan. Die woorden wil je immers nog duizenden keren vaker horen! Daarom maken wij gebruik van externe geluidsapparatuur van Sennheiser.

EEN HOLLANDSE PRIJS

Het eerste wat we belangrijk vonden toen we onze trouwfilms op de markt gingen zetten, was de prijs. Wij schrikken soms zelf van de hoge prijzen in onze branche en daarom besloten we dat wij dat anders gingen doen. Het moet toch voor iedereen mogelijk zijn om een videograaf op zijn of haar bruiloft te hebben? Daarom hebben wij onze pakketten Hollandse prijzen gegeven.

INTERVIEWS MET FAMILIE EN VRIENDEN

Om ervoor te zorgen dat de trouwfilm méér wordt dan een compilatie van de hoogtepunten, vinden wij het leuk om op zoek te gaan naar de leukste verhalen, de liefste wensen en de grappigste herinneringen (jullie beste vrienden weten altijd de leukste blunders!). Al die verhalen verwerken we in jullie trouwfilm, zodat ‘ie extra persoonlijk wordt.

Check onze prijzen