The Memory Makers - Foto door Stefan van Dorrestein

1. OFFERTE AANVRAGEN

Willen jullie ons als videograaf inhuren? Super leuk! We sturen jullie graag een (vrijblijvende) offerte voor een trouwfilm op! Je kunt er één aanvragen door ons contactformulier in te vullen of door ons een mail te sturen. Wij sturen jullie dan zo snel mogelijk een offerte toe. Om jullie datum definitief in onze agenda te zetten, vragen we jullie een aanbetaling overmaken. Ook sturen we jullie een klein contract op met daarin alle belangrijke afspraken.

2. KENNISMAKING

Wij vinden het altijd heel fijn om een bruidspaar voor de bruiloft nog even te zien en te spreken. Tijdens een voorgesprek via Skype of bij ons in Zevenaar bespreken we graag jullie planning en wensen.


3. DRAAIBOEK

Na het voorgesprek maken we voor onszelf een draaiboek met daarin jullie planning en belangrijke informatie. Het draaiboek sturen we ook nog even naar jullie op voor een check, check, dubbel-check. Ongeveer een week voor de bruiloft bellen we nog even met jullie ceremoniemeester om te vragen of er nog dingen zijn die jullie niet weten, maar die voor ons wél handig zijn om te weten, zoals speeches en stukjes.

4. BRUILOFT

Need we say more? Dé dag is aangebroken! Wij zorgen dat we op tijd aanwezig zijn om jullie mooiste dag vast te leggen!


5. EERSTE VERSIE

Ongeveer 1-2 weken na jullie bruiloft krijgen jullie de eerste versie van jullie trouwfilm opgestuurd. Spannend! De trouwfilm staat dan verborgen op internet zodat alleen jullie en wij ‘m kunnen zien.

6. CORRECTIERONDE

Zijn er nog dingen die jullie graag anders willen zien? Vinden jullie een bepaald muziekje niet zo mooi of missen jullie nog een stukje uit de speech van je vader? Laat het ons weten en wij passen de trouwfilm voor jullie aan!


7. LEVERING OP USB

Drum roll please… Your wedding movie has arrived! Jullie krijgen (na de overige betaling) jullie trouwfilm op USB thuis gestuurd. Het ruwe beeldmateriaal krijg je per mail toegestuurd.

8. AND THEY LIVED…

… happily ever after! Wat ging jullie dag snel voorbij, hè? Gelukkig hebben jullie de trouwfilm nog!

BENIEUWD OF JULLIE TROUWDATUM NOG BESCHIKBAAR IS?

CHECK ONZE BESCHIKBAARHEID!